GAZİANTEP / NİZİP - Boyluca İlkokulu

MUSTAFA ÖZDEMİR - MÜDÜR YETKİLİ UZMAN ÖĞRETMEN

28 Haziran 1986 yılında Şanlıurfa´da doğdu. İlkokul ve Orta Okulunu  Ahmet Erseven İlköğretim okulunda okudu. Lise eğitimini Şanlıurfa Anadolu Lisesinde tamamladı. Adnan Menderes Üniversitesi´nde sınıf öğretmenliği bölümünü bitirdi. Muş´un Varto İlçesinde 3 ay sözleşmeli öğretmen olarak çalışıp Bitlis´in Tatvan İlçesi Adabağ Köyü Beştaş Meszrası İlkokulu´nda 4 yıl Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni olarak görev yaptı. 2014 yılında ilçemiz Dernek ilkokulu´na gelerek 6yıl Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni olarak görev yaptı.Bu 6 yıllık görev süresinde okuluna Beyaz Bayrak kazandırark diğer köy okullarına örnek oldu. Yaptığı diğer çalışmalardan ötürü 3 adet başarı belgesi alarak ÜSTÜN BAŞARI BELGESİNE VE ÖDÜL BELGESİNE layık görüldü. 2022 yılında eğitimlerini tamamlayarak girdiği sınavda başarı göstererek UZMAN ÖĞRETMEN olmaya hak kazandı. 2020 yılında okulumuzdaki Müdür Yetkili Sınıf Öğretmenliği görevine başlayan Mustafa ÖZDEMİR , okulumuzda görev yapan Anasınıfı öğretmenimiz  Zeynep ÖZDEMİR ile evli ve bir çocuk babasıdır.